Jag har varit så otroligt sugen på att resa utomlands ett tag nu, men jag tycker att det är så svårt att hitta billiga flyg. Så förra veckan pratade jag med en väninna om det här, hon höll med om att det är svårt att hitta billiga flygresor, men så gav hon mig ett tips: “Sök billiga flyg med reser.se!” sa hon. Så igår gick jag alltså in på reser.se för att se om jag kunde hitta någon passande flygresa, det fanns så otroligt mycket att välja på! Först fastnade jag framför deras sista minuten flygresor i säkert en halvtimme. Jag fantiserade om att bara köpa en flygbiljett till den billigaste destinationen och bara flyga iväg, helt utan planering.

Efter lite drömmande insåg jag dock att det kanske vara aningen för spontant för mig. Så jag började utforska reser.se lite mer grundligt och tittade på de resor som låg lite längre fram i tiden. Jag satt jag vet inte hur länge och läste om alla olika resmål.

Jag måste säga att jag nu är otroligt lockad att köpa en flygresa! Kanske till Grekland eller Malta. Eller vem vet, jag kanske åker ännu längre bort, kanske Bahamas till och med. Vi får se hur det blir, nu ska jag fortsätta titta runt på reser.se och se om jag hittar några ännu billigare flygbiljetter.

Sök Billiga Flygbiljetter med Reser.se och testa själv!